1

1

Αρχική

Το Δ.Σ. της Ε.Σ.ΠΕ.Κ.ΕΛ

Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2016

One DAY MORE for VOLLEYBALLΑγαπητοί φίλοι & συνεργάτες,
Το 2016 είναι μια ιδιαίτερη χρονιά, καθώς από τη μια η παγκόσμια αθλητική κοινότητα ετοιμάζεται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο και από την άλλη το δίσεκτο έτος δίνει το «μπόνους» μιας παραπάνω ημέρας!
Αυτή την ημέρα την 29η Φεβρουαρίου 2016, η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία βόλεϊ σκοπεύει να την αξιοποιήσει, διοργανώνοντας μια εκστρατεία που στόχο έχει να φέρει όλο τον κόσμο – αθλητές επαγγελματίες και μη,  τους νέους, τους ενήλικες, τα παιδιά ανεξαρτήτου τεχνικής δεξιότητας και φυσικής ικανότητας- σε ένα πνεύμα φιλίας και «fairplay» για το άθλημα του βόλεϊ.
Η Ελληνική Ομοσπονδία βόλεϊ θα λάβει μέρος σε αυτή την καμπάνια με στόχο να αναδείξει για μια ακόμα φορά τη διείσδυση του βόλεϊ στη χώρα μας αλλά και να ισχυροποιήσει τη θέση της στο ευρωπαϊκό γίγνεσθαι.
            Αυτό δεν θα μπορέσει να υλοποιηθεί χωρίς τη βοήθεια των σωματείων και των ανθρώπων του βόλεϊ σε όλη την Ελλάδα. Για το λόγο αυτό σας παραθέτουμε συνοπτικά τη «δράση» και σας ζητάμε να λάβετε μέρος ενεργά στην καμπάνια, αναδεικνύοντας παράλληλα την άρτια δουλειά που γίνεται στα σωματεία σας (ακαδημίες, ομάδες κ.α) και βάζοντας το δικό σας «λιθαράκι» στο χάρτη του βόλεϊ που θα παρουσιαστεί από τη CEV αλλά και την ΕΟΠΕ. 


Ο ΣΤΟΧΟΣ:
Να δημιουργηθεί ρεκόρ με τα περισσότερα παιχνίδια σε μια ημέρα σε ολόκληρη την Ευρώπη και το βόλεϊ σε πρώτο χρόνο να βγει στο προσκήνιο ως το πρώτο άθλημα που αναλαμβάνει τέτοια δράση!
Ο ΤΡΟΠΟΣ:
Δυο ομάδες των έξι θα αγωνιστούν σε ένα σετ των 29 πόντων!
Η ΠΡΟΒΟΛΗ:
Σε κάθε σωματείο και κάθε ομάδα, θα σταλεί ηλεκτρονικά το officialbanner της καμπάνιας, το οποίο θα μπορεί να εκτυπωθεί είτε σε χαρτί Α4, είτε σε μουσαμά, είτε σε μπλουζάκια ή το πιο απλό...  να χρησιμοποιηθεί πάνω από τις φωτογραφίες του event.
Κάθε ομάδα θα στείλει υλικό (φωτογραφία ή βίντεο στην Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης), το οποίο και θα αποσταλεί στην CEV ενώ παράλληλα η δράση αυτή θα κοινοποιηθεί και θα προβληθεί και από τα επίσημα SocialMedia της ΕΟΠΕ αλλά καιτων σωματείων σας.
Μοναδική προϋπόθεση, τα σωματεία που θα τα κοινοποιήσουν να χρησιμοποιήσουν  το hashtag #OneDayMore4Volleyball αλλά και τα σχετικά hashtagsγια τη χώρα μας όπως #HellenicVolleyballFederation #Greeceκλπ
Η Ελλάδα παίζει βόλεϊ, αγαπά το βόλεϊ και στις 29 Φεβρουαρίου 2016 θα δηλώσει παρών σε ένα ξεχωριστό event!

Καλή επιτυχία! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου