1

1

Αρχική

Το Δ.Σ. της Ε.Σ.ΠΕ.Κ.ΕΛ

Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2016

ΣΧΟΛΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ της ΓΓΑ που θα πραγματοποιηθουν το 2017.
Για την Γ Κατηγορία Σάλας και Beach.
1)Αίτηση ενδιαφερόμενου.
2)Ιατρική βεβαίωση υγείας και αρτιμέλειας.
3)Απολυτήριο εξαταξίου γυμνασίου-Λυκείου-άλλης ισότιμης σχολής.
4)Ηλικίας 21 ετών και άνω.
5)φωτοτυπίας αστυνομικής ταυτότητας.
6)Υπεύθυνη δήλωση "περί μη άσκησης ποινικής δίωξης και περί μη παραπομπής σε ποινική δίκη".
7)Να είχε ενεργό συμμετοχη,ως Πετοσφαιριστης για μια τουλάχιστον 5ετια την οποία βεβαιώνει η ΕΟΠΕ-Ενώσεις-τοπικές επιτροπές.
Για την Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.θα πρεπει να καταθέσουν απο τα δικαιολογητικά της Γ κατηγορίας τα:1-2-3-4-5-6 και ακομη Α)να καταθέσει βεβαίωση της ΕΟΠΕ-ΕΝΩΣΕΙΣ-ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ οτι άσκησε το επάγγελμα του προπονητή για ενα χρόνο η υπεύθυνη δήλωση προπονητού Α κατηγορίας οτι διετέλεσε συνεργάτης του.
Β) να εχει παρακολουθήσει τουλάχιστον ενα σεμιναριο προπονητών και Γ) να εχει δίπλωμα Γ κατηγορίας κκαι αντιστοιχη άδεια ασκήσεως που να αποκτήθηκαν τουλάχιστον προ ενός έτους.
Τελος απόφοιτοι ΤΕΦΑΑ που δεν εχουν ειδικότητα πέτοσφαιρισης μπορούν να φοιτήσουν στην Γ κατηγορία χωρίς αθλητική προϋπηρεσία και στη Β με δευτερεύουσα ειδικότητα.
Η πενταετία για την σχολή του Beach θα ισχύει απο συμμετοχές σε αγωνες στην σάλα όσο του Βeach-Volley.Τα παραπάνω δικαιολογητικά βάσει του χρονοδιαγράμματος θα πρεπει να αρχισουν να τα μαζεύουν οι ενδιαφερόμενοι μολις υπογράφουν απο τον υπουργό οι σχολές και πάρουν ΦΕΚ.Υπολογιζεται μέσα Δεκέμβρη και οι καταθέσεις στην ΓΓΑ μεχρι 20 Ιανουαρίου.

 ΣΧΟΛΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ :
BEACH VOLLEY Γ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΘΗΝΑ  (10-15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017-10-15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017)
Γ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΘΗΝΑ  (ΜΑΡΤΙΟΣ 2017-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2017)
Γ'ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΚΡΗΤΗ  (ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2017-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ 2017)
Γ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  (ΙΟΥΝΙΟΣ 2017-ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2017)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου