1

1

Αρχική

Το Δ.Σ. της Ε.Σ.ΠΕ.Κ.ΕΛ

Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Την πρώτη προπόνηση των κλιμακίων Θεσσαλίας (Λάρισα-Βόλος,Καρδίτσα-Τρίκαλα)παρουσία των ΠΟΠ κ.Γκότση Θωμά και κ.Ιόβτσεφ Δημήτριου είχαμε το Σάββατο 14-10-2017 στο κλειστό γυμναστήριο της Νεάπολης Λάρισας.
Στην προπόνηση παρίσταντο και ο συντονιστής ομοσπονδιακός προπονητής κ.Παπαδημητρίου Βασίλης υπεύθυνος για τα κορίτσια ,καθώς και ο έτερος ομοσπονδιακός κ.Κουτσογιάννης Μαρίνος υπεύθυνος για τα αγόρια αλλά και υπεύθυνος για τις παγκορασίδες του κλιμακίου στη Μαγνησία.
Εκτός από κάποιες δικαιολογημένες απουσίες ,η πλειοψηφία των επιλεγμένων αθλητριών παρευρίσκετο στην προπόνηση ,άκουσε τις συμβουλές και τις οδηγίες των Ομοσπονδιακών προπονητών  και με το πέρας της προπόνησης ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις επόμενες συγκεντρωτικές.
Οι συντονιστές Ομοσπονδιακοί καθώς και οι δύο ΠΟΠ ,στο τέλος της προπόνησης συζήτησαν μεταξύ τους και οργάνωσαν το χρονοδιάγραμμα των συγκεντρωτικών που έπονται ούτως ώστε να οργανωθούν όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται σύμφωνα και με τις οδηγίες της Ομοσπονδίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου